Despre noi


Salonul nostru, deschis in noiembrie 2006, este o locatie cu multa intimitate si extrem de elegant. Tot ce se afla aici, mobilier si aparatura, sunt noi si de ultima generatie. Fiecare actiune gandita si pusa in practica in salonul nostru, a urmarit in mod expres crearea unui ambient placut, linistitor.

Dar inainte de toate, am avut grija sa formam un colectiv cu multa competenta profesionala dobandita prin absolvirea unor cursuri de specialitate organizate de mari firme de profil. Pregatirea continua a intregului personal este un capitol deschis, la tot ce este nou in domeniu.

Suntem convinsi ca FaniStyle aduce ca noutate un nou concept in modul de stabilire a relatiilor dintre specialistii salonului si dumneavoastra doamnelor si domnisoarelor.

Noi va vom fi mereu utili pentru ca dorim sa va invatam cum puteti fi mereu frumoasa, folosind cunostintele personalului nostru dar si produsele profesionale folosite, atent alese dintr-o oferta generoasa ce exista pe piata, urmarind realizarea unui raport calitate-pret care sa va satisfaca.